Centrul de vacanță “Mămăruța” 2015

Asociația ECCE Educația organizează în perioada 27 iulie – 7 august 2015 a VI-a ediție a Centrului de Vacanță „Mămăruța” , la Clubul Copiilor și Elevilor din Cisnădie, str. Măgurii nr. 93.

Prin activitățile propuse în Centrul de Vacanţă „Mămăruța”  dorim:

-să asigurăm un cadru sigur şi educativ pentru ocuparea timpului liber al copiilor,

– să contribuim la crearea obișnuinței copiilor de a comunica asertiv și frumos în timpul jocului și de a respecta un set de reguli stabilite de comun acord;

– să contribuim la devoltarea relaţiilor interumane bazate pe respect reciproc;

– să contribuim la dezvoltarea unor deprinderi de lucru manual la copii și a simțului artistic.

În fiecare an, animatorii Centrului (cel puțin doi pentru fiecare serie) propun o temă în jurul căreia se organizează activitățile cu copiii. Tema din anul 2015 este Mașina Timpului: trecut, prezent și viitor.

Programul cadru zilnic al Centrului va fi următorul:

9:00-10:00 Primirea copiilor. Copiii, pe măsură ce sosesc în centru, se joacă diverse jocuri, individual sau în grupuri mici, supravegheați de animatori sau voluntari.

10:00-10:20 Gustare

10:20-12:30 Activități diverse în Centru de Vacanță

12:30-13:00 Prânzul

13:00-13:30 Siesta. Animatorii le citesc povești copiilor sau se urmăresc filme scurte de desene animate.

13:30-15:30 Activități diverse

15:30 Gustare

16:00 Plecarea copiilor din Centru

Vă prezentăm câteva dintre activităţile de animație pentru copii propuse în cadrul Centrului: Sus/Jos, Povestea continuă, Biblioteca Vie, Pădurea cu obstacole, Vânătoarea de comori, Twister, drumeții scurte, activități sportive, vizita la Cetatea din Cisnadioara, mici excursii, Olimpida Mămăruțelor, Călătorie în timp, pictură pe față, ateliere de artă s.a

Pentru ultima zi în Centrul de Vacanță copiii, sprijiniți și îndrumați de animatori, vor prezenta un mic spectacol și își vor prezenta produsele realizate în cadrul Centrului.

În fiecare an se pregătește Tortul „mămăruțelor”.

Cum te poți înscrie?

Deoarece numărul de locuri pe serie este limitat, pentru a vă cuprinde copiii la activitățile din Centru vă invităm să ne comunicați intenția de a-i înscrie până în data de 26 iulie 2015, ora 14, fie prin mesaj privat utilizând Facebook către Centrul de Vacanta Mamaruta, fie printr-un mesaj pe mail la ecceeducatiaro@gmail.com sau telefonic la animatori (0726 115 160 și 0743 645 582) sau la organizator (0728 371 611).

Se pot înscrie copii cu vârsta într 6 și 12 ani.

Fișele de înscriere vor fi completate de părinți sau de susținătorii adulți ai copiilor (pentru cei pentru care s-a comunicat înscrierea) luni, 27.07.2015, între orele 9-10 la sediul Clubului Copiilor și Elevilor din Cisnădie, str. Măgurii nr. 93.

În situația în care există mai multe solicitări vom mai organiza o serie a Centrului la sfârșitul lunii august 2015.

Taxa de înscriere

Pentru a asigura derularea optimă a activităților în Centru  vom percepe o taxă de participare de 60 lei pe săptămână  pentru copil (12 lei/ zi pentru cel puțin 5 zile în Centru).

Pentru cei care doresc să se înscrie pentru mai puțin de cinci zile taxa este de 15 lei pe zi.

Copiii vor primi două gustări pe zi și apă si vor beneficia de materialele din Centru, de jocuri și jucării.

Le multumim tuturor care doresc să sprijine Centrul de vacanță prin donații financiare sau materiale (consumabile, dulciuri, jucării, jocuri s.a). Ne puteți contacta pe unul din canalele :

  • mesaj privat utilizând Facebook către Centrul de Vacanta Mamaruta,
  • mesaj pe mail la ecceeducatiaro@gmail.com
  • telefonic la organizator (0728 371 611, Mihaela Seusan- presedinte Asociatia ECCE Educatia).

În situația în care doriți să fiți voluntar în Centru de Vacanță Mămăruța, vă rugăm să ne contactați și Asociația ECCE Educația vă va răsplăti prin finanțarea participării la un curs de animatori pentru centre de vacanță în anul 2016. Vârsta minimă este de 16 ani.

organizator, Mihaela Seușan- președinte al Asociației ECCE Educația.

NOU: Imagini, filme si informatii despre editia a VI-a găsiți în postarea de aici (click)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *