Ambasador pentru învățarea pe tot parcursul vieții

Ambasador pentru învățarea pe tot parcursul vieții

Asociația ECCE Educația vă invită să participați la atelierul organizat, la Casa de Cultură a Orașului Cisnădie, în data de 9 decembrie 2022, ora 16, în cadrul proiectului ERASMUS+ ECCE –Ambasador pentru învățarea pe tot parcursul vieții, nr. contract 2020-1-RO01-KA104-079296.
În cadrul acestui atelier vor fi prezentate experiențele activităților de formare din cadrul proiectului ERASMUS+, proiectele Asociației ECCE Educația precum și un curs de formare, care se va organiza începând cu data de 16 decembrie 2022, pentru persoane interesate să-și dezvolte cunoștințe, abilități, deprinderi și atitudini pentru o interacțiune armonioasă și efectivă cu cei din jur și pentru eficientizarea muncii.
Înscrierea la Atelier și la curs se poate face prin completarea formularului din link https://forms.gle/EZiYfmMr16wFf1xH6, până în data de 7 decembrie 2022.
Participarea la atelier este gratuită, iar primele 20 persoane înscrise la curs vor beneficia de gratuitate. Participanții care au vârsta de cel mult 35 ani au prioritate la înscriere.
La finalul cursului participanții vor fi capabili să:
🎓 Conștientizeze nevoia de dezvoltare a competențelor personale, pentru a de adapta cu succes provocărilor;
🎓 Comunice nonviolent și să identifice căi de gestionare a conflictelor;
🎓 Identifice rolul în echipă și să coopereze pentru realizarea misiunii echipei;
🎓 Gestioneze mai eficient timpul și să acorde priorități sarcinilor;
🎓 Utilizeze TIC pentru eficientizarea activității și pentru lucrul în echipă.
Toate persoanele participante au oportunitatea să devină “Ambasadori al învățării pe tot parcursul vieții” în cadrul Asociației ECCE Educația și să se implice în furnizarea de programe și proiecte de formare pentru dezvoltarea abilităților necesare pe tot parcursul vieții: modul de gândire, instrumente de lucru, mod de lucru, modul de trăire în lume, alături de ceilalți.
Vă așteptăm în număr cât mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *