Centrul de vacanță “Mămăruța” în anul 2015

Asociația ECCE Educația a organizat în perioada 27 iulie – 21 august 2015, la Clubul Copiilor și Elevilor din Cisnădie, str. Măgurii nr. 93, a VI-a ediție a Centrului de Vacanță „Mămăruța” (2 serii a câte două săptămâni)

Centrul de vacanță “Mămăruța” s-a desfășurat în parteneriat cu Palatul Elevilor și Copiilor  din Sibiu.

Informații suplimentare despre centrul de vacanță găsiți aici iar anunțul de lansare a acțiunii aici.

Activitatile din centru au fost propuse de animatoarele centrului de vacanță, Daria Seușan și Simona Guist și au fost posibile datorită contribuției din partea părinților copiilor înscriși în centru și a Primăriei din Cisnădie.

De un real sprijin au fost și voluntarele Asociatiei ECCE Educatia: Ioana Mândrean, Silvia Seușan, Rodica Olosutean și Otilia Motz cărora le adresăm caldele noastre mulțumiri.

Adresăm mulțumiri tuturor părinților care au ales să le ofere copiilor lor, în același timp, atât distracție cât și educație prin joc la “Mămăruța” , domnului Huja Gheorghe- primar al orașului Cisnădie, domnului Vecsei Daniel – director al Palatului Palatul Elevilor și Copiilor  din Sibiu.

Parohia Ortodoxă din Cisnădioara, la inițiativa preotului paroh Radu Gârbacea, a finanțat pentru copiii din centrul de vacanță  precum și pentru copiii din parohie (în total 55 copii) o vizită la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului, gustările, apa și masa de prânz din ziua respectivă.

Multumim de asemenea doamnei Constanța Poplăcean – director al Școlii gimnaziale nr. 3 Cisnădie și doamnei Gălățeanu Manuela pentru ajutorul dat și, evident, personalului administrativ al Clubului Copiilor și Elevilor din Cisnădie, d-nei și domnului Stelea, doamnei Văsuț Rodica pentru disponibilitatea de a ne ajuta.

Pentru a vedea imagini din Centrul de vacanță „Mămăruța” 2015 dati click pe ziua pe doriți să o vedeți. Aici, despre Mămăruța pe Facebook.

Seria I. 27 iulie – 7 august 2015

Tema centrului: Mașina Timpului

Mamaruta 2015, seria a II-a (10-21 august 2015)

Ca urmare a solicitării părinților, Asociația ECCE Educația a organizat o serie suplimentară a Centrului de vacanță. Tema seriei a II-a a fost “Mămăruțele în Safari”.

Albumul activitatilor desfasurate in cadrul Centrului de vacanta “Mamaruta”, seria a II-a poate fi vizionat aici (click)

Filmul Serbării Mămăruțelor din seria a doua – prima parte

Vă așteptăm și în anul 2016 sau poate la o ediție de iarnă a centrului…

Mihaela Seușan- președintele Asociației ECCE Educația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *