Promovare ERASMUS+

5 octombrie 2019

În data de 5 octombrie 2019, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației a fost prezentat, într-un cadru minunat, la AGORA din Cisnădioara, proiectul ERASMUS+ “Implică-te în educație pentru binele copiilor tăi!”

Întâlnirea cu membri ai comunității educative, părinți, profesori, locuitori din Cisnădie și Cisnădioara a a avut drept scop sensibilizarea comunității educative în legătură cu necesitatea implicării autentice a părinților în viața școlii precum și necesitatea colaborării și comunicării eficiente între factorii educaționali.

Managerul proiectului, Mihaela Carmen SEUȘAN, a prezentat Asociația ECCE Educația, proiectele ei, câteva elemente care descriu noua paradigmă educațională, nevoia de schimbare în domeniul educației, contextul, scopul și obiectivele proiectului de mobilitate, activitățile planificate în cadrul proiectului. Au urmat apoi discuții în care participanții au subliniat nevoia de formare, atât a părinților cât și a profesorilor, în domenii precum: cunoașterea copiilor, managementul conflictelor, comunicare, noile abordări în educație s.a.

Cei prezenți și-au manifestat dorința de a colabora și de a se implica în realizarea obiectivelor proiectului, de a deveni “ploaia care cade în Valea Morții” (cu referire la discursul motivațional al lui Sir Ken Robinson urmărit împreună de cei prezenți – min. 16:37). Click aici pentru vizionare.

Câteva imagini